Nouinfiintata Asociatia Bucovina pentru Diversitate si Sustenabilitate incearca sa ofere cat mai multor tineri o alternativa de viata sanatoasa prin toate formele de sport, initiind: Programul Pilot de Tabere si Excursii '' Prieteni reali nu doar virtuali".

  Asociatia Bucovina pentru Diversitate si Sustenabilitate dorestesa puna in fata tinerilor,  Un Alt Exemplu de Realitate , realitate care dintrun motiv sau altul este ignorata de tineri, realitate care nu cu mult timp in urma era cunoscuta de toata lumea.
 Doreste sa scoata tinerii dintr-un mediu in care accesul facil la droguri, smartphone-ul, calculatorul, fast food-ul, sedentarismul, sunt o normalitate, si sa ii introduca intrun mediu in care viata intre prieteni, in mijlocul naturii, sportul, mancarea naturala si sanatoasa reprezinta normalul.
  Natura....contra drog.
  Sportul.... contra bolii.
  Mancarea sanatoasa ....contra fast food.
  Contactul uman direct .......contra dependentei de smartphone si calculator.

Nu poate exista o locatie mai potrivita decat Statiunea turistica Gura Humorului, si parcul Arinis pentru atingerea acestui obiectiv. Si ce mod mai bun de a ajuta NATURA, in care tot acest proiect se desfasoara, decat Reciclarea Selectiva. In acest scop Asociatia noastra a infiintat un centru de colectare Deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) in Gura Humorului.
  Toate fondurile necesare acestui proiect sunt in intregime asigurate de Asociatie din sponsorizari si donatii, asa ca orice sprijin este binevenit. Multumim  Autoritatilor Locale din Gura Humorului, Salvamont Bucovina Autoritatilor Locale din Comuna Tamaseni precum si tuturor sponsorilor care au facut posibil acest proiect(BancPost, SC FOREX SA, SC COGABO SRL)